Ο Χρήστος Παπαρούνης, είναι ένας αξιόλογος DJ/Producer από τη λαμπερή Πρέβεζα! Είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε στο παρελθόν και να διακρίνουμε μια στόφα καλλιτέχνη με ευαισθησίες και μια ξεχωριστή κουλτούρα σε ακούσματα και γενική συμπεριφορά!

Με αφορμή τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σχεδόν αυτόματα πήρε τη πρωτοβουλία να μιλήσει με τη μουσική του και το έκανε υπέροχα! Ο ίδιος λέει για το κομμάτι του “ΜΙΛΑ” …

mila.jpg

“Η δημιουργία του MΙΛΑ ξεκίνησε πριν περίπου 2 μήνες. Ακολούθησε πολλά μονοπάτια και άλλαξε ηχητικές κατευθύνσεις αρκετές φορές. Όταν μπήκε στη ρότα του συνέπεσε χρονικά με την εξαφάνιση του Βαγγέλη . Ο θάνατος του νέου ήταν η κατάλληλη συγκυρία για να βρει λόγο ύπαρξης η δημοσίευση του.

Για πρώτη φορά, ένας ήχος μου αφορά κάτι πέρα από το δημιουργό του και τον στενό συναισθηματικό μου μικρόκοσμο. Για πρώτη φορά όλο αυτό, πάει παραπέρα και αφορά περισσότερους. Και σας καλώ, εφόσον κρίνετε ότι όντως αυτό που θα ακούσετε εξυπηρετεί το σκοπό που δημιουργήθηκε , να το οδηγήσετε και εσείς πιο πέρα.
Με σκοπό να περάσει ένα μήνυμα. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του”.

Χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα από Video για τον εκφοβισμό που δημιουργήθηκαν από μαθητές στα σχολεία όλου του κόσμου.

Ηχητικό απόσπασμα : Αζίζ Νεσίν – Σώπα μη μιλάς (Απαγγέλει η Μαριέτα Ριάλδη)


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts