Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους DJs / παραγωγούς στον χώρο!

Η σχέση μας και η σχέση του με τον εγχώριο κύκλο έχει περάσει και ίσως να ξανά περάσει 1000 κύματα! Σαν κάτι από τις μεγάλες «καψούρες», αυτές που αγαπιούνται, μαλώνουν, τα σπάνε, πάνε ταξίδι μαζί και μετά πάμε λίγο πάλι από την αρχή!

dinomfu_cdf2.jpg

Ο Dino MFU ξεκίνησε από πιτσιρικάς την πορεία του στον χώρο, ως «παρατηρητής» του γίγνεσθαι στη «νύχτα»! Αυτό που για μας μετράει και τον τιμάει ιδιαίτερα, είναι ότι ποτέ δεν έκρυψε ότι πριν γίνει το οτιδήποτε ξεκίνησε από σερβιτόρος, έπειτα promoter και μετά δειλά – δειλά τοποθετήθηκε στη κονσόλα!

Και εκεί δεν δίστασε… Έμαθε το πάλεψε, άντεξε, δούλεψε, δικαιώθηκε…

dinomfu_cdf.jpg

Για πολλούς περίεργος, για άλλους απαιτητικός, για κάποιους άλλους τελειομανής και απόλυτος, ο Dino MFU μαζί με μια παρέα συνεργατών που συμμερίστηκαν τα ίδια όνειρα έφτιαξαν τη Zero10 Records και από τότε έδωσαν ουσιαστικά προώθηση στον χώρο με επιτυχημένες τις περισσότερες φορές κινήσεις που ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ γενικώς, παραγνωρίζοντας προσωπικά οφέλη και προβολή!

Ο Dino MFU παραμένει ρομαντικός και ταυτόχρονα επαγγελματίας με τον χώρο. Ξέρει τι ζητάει, πότε να κάνει τη κίνηση που πρέπει και τι να περιμένει από φίλους και συνεργάτες. Είναι αλήθεια ότι ασκεί «πίεση» στους ενίοτε συνεργάτες του… Είναι όμως αυτό ακριβώς το δείγμα του πάθους του για να μείνει στον χώρο και να μη περάσει απλά σαν «κομήτης»!

Παράλληλα μεγαλώνοντας ωρίμασε, δημιούργησε την οικογένεια του και έβγαλε τα πλάνα του για το μέλλον!

dino.jpg

Με πάνω από 200 events ανά χρόνο σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας, 8 residency καλοκαίρια στο Cavo Paradiso & Scarpa της Μυκόνου, 80 επίσημες κυκλοφορίες του label, εκατοντάδες ώρες ON AIR στο ραδιόφωνο, 5.500.000 YouTube views, flyers και έντονο socializing στο διαδίκτυο – δεν είναι καθηγητής στατιστικών – αλλά ένας σημαντικός Έλληνας DJ/Producer, που αξίζει της προσοχής μας, του σεβασμού, του χειροκροτήματoς μας και της ευχής, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ DinoMFU για τα γενέθλιά σου, σήμερα σε μια τόσο δύσκολη ημέρα για την Ελλάδα μας!

Χρόνια καλά με υγεία Ντίνο

God is a DJ team

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts