Το Space club της Ibiza επιβεβαιώνει το άνοιγμα του νέου του franchise στη Μόσχα, Ρωσία που προσδιορίζεται στα τέλη του 2013. Αυτό το έτος, η ουσία, η φιλοσοφία και η μαγεία του πιο σπουδαίου (για πολλούς) club του κόσμου θα κινηθεί στη ρωσική πρωτεύουσα για να ξεσηκώσει με την dance κουλτούρα του, φέρνοντας παράλληλα επανάσταση στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

space_msw.jpg

Το Space Μόσχας θα είναι το πέμπτο franchise, μετά τα εγκαίνια του χώρου Sharm (Sharm el Sheikh, Αίγυπτος) το 2010, τη Space Menorca (Ciutadella, Menorca, Ισπανία) και Space Β. Camboriú στο μακρινό Balneario Camboriú, στη Βραζιλία το 2012 και το Space Νέα Υόρκη (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ), στα και αυτό έρχεται στα τέλη του 2013, γίνοντας επίσης το πρώτο franchise στην Ανατολική Ευρώπη.

Η Μόσχα ως γνωστόν και λόγου χρήματος, γνώρισε μια τεράστια αλλαγή τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε να θεωρείται σήμερα η πιο κοσμοπολίτικη πόλη στην Ανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο ανερχόμενες πρωτεύουσες σε πολιτιστική θέση παγκοσμίως.

Το Space Moscow θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου και τη περίφημη Κουτούζοφ Avenue, και η επιφάνεια του χώρου θα είναι 9.000 τετραγωνικών μέτρων που θα χωρίζεται σε τρία επίπεδα, που μετρούν 18 μπαρ, ένα κεντρικό αίθριο, μια VIP βεράντα, ένα άνετο παρκινγκ και εσωτερική χωρητικότητα 3.500 ατόμων στη πίστα. Όλοι οι χώροι θα είναι εξοπλισμένα με το απίστευτο Funktion One σύστημα ήχου που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Space Ibiza και τα franchises του. Ο συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων θα επιτρέψει στη Space Μόσχα να ηγηθεί στον χώρου του clubbing στην Ανατολική Ευρώπη, φέρνοντας διαρκώς στην αναπτυσσόμενη πόλη της Ρωσίας το καλύτερο DJ ρόστερ της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Η Space Ibiza, που ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Pepe Roselló, είναι, μετά από 24 χρόνια εμπειρίας, ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στον clubbing παλμό της EDM. H εταιρία/ομάδα από την Ίμπιζα είναι η πιο πολυβραβευμένη στον κόσμο! Έχει βραβευτεί 13 φορές ως Best Global Club και το 2012 έλαβε τα περισσότερα από τα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια: Best Global Club στα βραβεία IDMA κύρους του Μαϊάμι, καθώς και Best Club από Vicious Magazine.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts