Η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο σε όλες τις υπηρεσίες streaming, εκτοπίζοντας τον Justin Bieber που κατείχε τον τίτλο από το 2010 με το τραγούδι «Baby»

Μπορεί όσοι ακούν αυτό το τραγούδι να έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες, δηλαδή σε αυτούς που κάθε που το «πετυχαίνουν» στο ραδιόφωνο το χορεύουν και σε αυτούς που αλλάζουν με την μία σταθμό, αλλά τα νούμερα μιλούν από μόνα τους… και το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο (4,6 δισεκατομμύρια φορές) σε όλες τις υπηρεσίες streaming, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση και εκτοπίζοντας τον Justin Bieber που κατείχε τον τίτλο από το 2010 με το τραγούδι «Baby».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και από τότε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα 100 πιο hit τραγούδια. Από την πλευρά του ο Λούις Φόνσι ανέφερε πως είναι πραγματικά πολύ τρελή η πορεία του τραγουδιού και πως η τεχνολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ακουστεί παντού.

«Έκανα ό, τι μπορούσα για να κάνω τον κόσμο να χορέψει. Άλλωστε ο κόσμος μπορεί να έρθει κοντά σε μια εποχή που χτίζονται τείχη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πορτορικανός.Στην αρχή, το Despacitο προοριζόταν να γίνει μπαλάντα, ωστόσο μετά από την συνεργασία του με τον καλλιτέχνη Daddy Yankee, το τραγούδι πήρε την μορφή που ακούμε όλοι σήμερα”.

Βέβαια έχουν κυκλοφορήσει και αρκετά troll videos με πρώτο και καλύτερο αυτό με τον MR. PRESIDENT: DONALD TRUMP

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts