Μέχρι σήμερα μπαίναμε στο δημοφιλές κατάστημα κυρίως για να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας dance tracks, αλλά και για να ενημερωθούμε μέσω των charts και των news. Το μοναδικό που μπορούσαμε να streamάρουμε, ήταν ένα sample 2 λεπτών καθενός track, ώστε να δούμε αν μας αρέσει για να το αγοράσουμε. Εδώ και λίγες ώρες έχει πραγματοποιηθεί μία μεγάλη αλλαγή στο Beatport που δεν είναι άλλη από ΔΩΡΕΑΝ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ streaming όλων των τραγουδιών που πουλάει το site.

BEATPORT2.jpg

Όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει ήδη πρόσβαση, μιας που το Beatport έχει ανοίξει το beta access της νέας αυτής υπηρεσία Streaming. Μάλιστα το interface είναι έτσι στημένο, ώστε να ευνοεί την ανακάληψη καινούργιας μουσικής μέσω suggestions, charts και έτοιμων θεματικών playlists. Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής και μακάρι να μαθαίνουμε πιο συχνά τέτοια καλά νέα.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts