Ένα βίντεο του Andrez P στο youtube ήταν αρκετό για να πείσει τον Αντρέα Γαρυφαλή για να τον φέρει στα Χανιά και το Senso πριν από ενάμισι χρόνο.

Από τότε δημιουργήθηκε μια πραγματική φιλία με τον Αντρέα Πατσαλίδη να φέρνει τον Andreasondecks στη Κύπρο και να ανοίγονται οι πόρτες για τον ίδιο, με τη βοήθεια και του Τάσου Κωνσταντίνου στη Κύπρο. Breeze, Baron, Patio, Ammos, Lagoon είναι κάποιοι από τους χώρους που υποδέχτηκαν τον Κρητικό dj σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό.

Έφτασε και η ώρα του Chania Beach Party, από όπου δε θα μπορούσε να λείπει ο Andrez P! Με ένα εντυπωσιακό show κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα χιλιάδων clubbers.

Αν και παίζουν διαφορετικά είδη μουσικής, αυτό δεν τους εμποδίζει να μοιραστούν την κονσόλα και να δημιουργήσουν ένα super show. To έκαναν με πολύ επιτυχία πέρυσι στο Baron και φέτος είπαν να το επαναλάβουν δημιουργώντας το AA PROJECT (Andrez P & Andreasondecks).

Ο Andrez P χαρακτηρίζεται για την υψηλή του τεχνική σε scratching & looping, ενώ ο Andreasondecks για την ενέργεια και το interaction του με το κοινό. Με αυτά τα στοιχεία και ένα playlist γεμάτο hits από όλα τα είδη της urban και house σκηνής, το tour σε Κρήτη και Κύπρο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αρχή γίνεται από το Senso τη Τρίτη 28/4 και εν’συνεχεία μεταφέρεται στο Fortezza Club του Ρεθύμνου τη Τετάρτη 29/4. Παρασκευή 1/5 ταξιδεύουν για Κύπρο και Λάρνακα όπου θα εμφανιστούν στο Gemoetry club και το tour θα κλείσει το Σάββατο 2/5 στη Λευκωσία και το Mo Club!

Μαζί τους καθ’όλη τη διάρκεια του tour και ο Νίκος Μαρκάκης για να καταγράψει on camera όλα όσα θα συμβούν και να τα παρουσιάσει σε ένα aftermovie που αξίζει να ζήσουν όλοι οι clubbers σε Κρήτη και Κύπρο!

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.andreasondecks.com

www.andrezp.com

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts