Ο Mahmut Orhan επιστρέφει με μια ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού “Six Days War”, της δεκαετίας του 70. Στο track οMahmut Orhan διατηρεί την φωνητική ενέργεια των Colonel Bagshot ωστόσο η νέα version του “Six Days War” αναβιώνει τοofficial track του 1971, δίνοντας ένα super feeling. Το music video εκπέμπει μια κοσμική οπτική, κάνοντας στους θεατές έναtour σε τεράστια βραχώδη τοπία, πεδία και όμορφους ναούς.

shazam urhan

Ακολουθώντας ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, το video επικεντρώνεται σε διάφορους χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου ενός βοσκού, ενός αγοριού που πετάει χαρταετό, ενός άνδρα που είναι πάνω σε άλογο και πολλά άλλα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το single και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας», λέει ο Mahmut και συνεχίζει «Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορεί από την Ultra/314 Records ξανά όπως το προηγούμενο single μου “Save Me”. Αναμένω με αγωνία τις αντιδράσεις των fan μου».

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts