Στο ιστορικής σημασίας βίντεο αναδρομή από Αμερικανικές ειδήσεις που βλέπετε παραπάνω στο κανάλι ABC7 του Σικάγο, ο δημοσιογράφος, Jay Levine μιλάει για την ιστορία του μουσικού ρεύματος της house μουσικής στην τηλεόραση για πρώτη φορά στο Σικάγο το 1986. ρεπορτάζ ερευνά την προέλευση του είδους και αρχίζει με εισαγωγή της παρουσιάστριας του δελτίου Joan Esposito “Ονομάζεται «Μουσικός Οίκος» ξεκίνησε για πρώτη φορά από τα σπίτια των δημιουργών, αλλά επίσης παίζεται και σε κλαμπ που ονομάζονται η αποθήκη και το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, από τους πρωτοπόρους της σκηνής Steve “Silk” Hurly & Farley “Jackmaster” Funk να εμφανίζονται στην πρώτη on-camera συνεντευξή το μιλώντας στον δημοσιογράφο για το πώς είναι να συνθέτεις ένα house music κομμάτι που αρχίζει με το “βαρύ ρυθμό!

To βίντεο κλείνει με μια προφητική πρόβλεψη ότι σε 30 χρόνια από τότε (1986) η house μουσική θα είναι η βάση της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο με τεράστια οικονομικά αλλά και άλλα οφέλη! Μήπως έπεσαν μέσα;;;

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts