Η Skull Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας ένα διαγωνισμό για το μέλλον του DJing στην Ελλάδα … Ένα τετράμηνο ταξίδι στον κόσμο της αναγνώρισης και των ευκαιριών … 5 αξιόλογοι DJ coaches, 5 διαφορετικοί σεβάσμιοι κριτές του χώρου, ένας συναρπαστικός σε εξέλιξη και παρουσίαση διαγωνισμός, ένας αστραφτερός τελικός με πολλά δώρα και κίνητρα στους συμμετέχοντες

Αν πιστεύεις πως έχεις ταλέντο, πάθος και θέληση να γίνεις ο Ν#1 DJ … τότε Be The One!

http://www.betheone.gr/

Το Be The One είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας 16 – 24 ετών από όλη την Ελλάδα! Είναι ένα ταξίδι γνωριμίας προς τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο του DJing με ευκαιρίες αναγνωρισιμότητας και πλούσιων δώρων!

Ο διαγωνισμός έχει δυο διαφορετικές φάσεις διακύμανσης και ενδιαφέροντος.

Πρώτη φάση

Η πρώτη φάση ξεκινά στις 04/01/2016 όπου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, μπορείτε να κάνετε εντελώς δωρεάν την εγγραφή σας, με την απαραίτητη προυπόθεση ότι θα την υποβάλλεται μαζί με την εγγραφή video set 15 λεπτης διάρκειας από τη κάμερα κινητού ή άλλης (π.χ. go pro, web cam, παίζοντας στο σπίτι ή άλλο χώρο σας με τον δικός σας εξοπλισμό, κάνοντας ανέβασμα και αποστολή link του video μέσω του vimeo.com). Σε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή είναι άκυρη.

Τη 1η Φεβρουαρίου παρουσιάζονται όλες οι συμμετοχές αναλυτικά κατά αλφαβητική παρουσίαση βάση του δηλωθέντος nick name του DJ με δικαίωμα μιας μόνο μοναδικής ψήφου από το κοινό, με τη διαδικασία ψηφοφορίας, μέσω facebook account, διαφυλάσοντας έτσι τη μοναδικότητα της ψήφου. Αντίστοιχα η πενταμελής επιτροπή των DJ coaches του διαγωνισμού, βλέπει, κρίνει και ψηφίζει μέσο ειδικής βαθμολόγησης τη συμμετοχή κάθε DJ*. Κοινό και DJ κριτές βγάζουν μέσο όρο βαθμολογικής κατάταξης που αυτόματα εμφανίζει τη θέση του υποψήφιου DJ στους TOP100 της πρώτης φάσης.

(* Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία – πίνακα ανάλυσης βαθμολόγησης υποψηφίου εδώ: http://goo.gl/7x9pgX )

Δεύτερη φάση

Τη 1η Μαρτίου ανακοινώνονται δημόσια μέσω του www.betheone.gr η λίστα των TOP90 DJs βάση βαθμολογίας κοινού/κριτών και αλφαβητικά η λίστα με τους 10 κορυφαίους της πρώτης φάσης, που διαγωνίζονται εκ νέου στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού!

(Θεωρητικά πάντα, μπορεί π.χ. ο DJ A να έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία της 1ης φάσης σε σχέση με τους 99 υπόλοιπους, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι ο τελικός νικητής!)

H δεύτερη φάση βρίσκει και τους 10 φιναλίστ για κάποιες ημέρες στην Αθήνα (θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες στη πορεία), με μόνιμες κάμερες του be the one να τους ακολουθουν σε τύπου reality show μορφή, με ημερήσια videos από το WebTV της επίσημης σελίδας. Οι 10 DJs βάση meeting των επώνυμων DJ coaches του διαγωνισμού, θα μοιραστούν σε ομάδες των 2 ατόμων/dj coach – βάση στυλ και genre – όπου θα διδαχθούν προσωπικά από τους ίδιους και το κοουτσάρισμα τους, την επαγγελματική προσέγγιση του χώρου και των επαγγελματικών μηχανημάτων της Pioneer Nexus 2000 σειράς που θα κληθούν να δείξουν τις ικανότητες τους στην επόμενη αποστολή! Ποια είναι αυτή;

Η εγγραφή 10 δεκαπεντάλεπτων video sets με τις προσωπικές τους ικανότητες, μετά το training από τους DJ coaches τους, σε ειδικό studio με κάμερες!

Στις 15/3 όλες αυτές οι 10 συμμετοχές με videos θα ανέβουν σε ειδική σελίδα του επίσημου site όπου εκ νέου κριτές και dj coaches ψηφίζουν για τους 3 καλύτερους που πάνε στον τελικό απευθείας! Η διαδικασία της 2ης ψηφοφορίας διαρκεί από 15 – 31/3, με τον ίδιο τρόπο βαμολόγησης των φιναλίστ όπως και στην 1η φάση του διαγωνισμού!

Τη 1η Απριλίου ανακοινώνονται οι τελικές θέσεις από το #100 – #4 με τη προσθήκη των υποψηφίων της δεκάδας και αλφαβητικά οι 3 φιναλίστ του μεγάλου τελικού!

Τελικός

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί μέσα Απριλίου σε επώνυμο club της Αθήνας με LIVE κοινό και ανεξάρτητη τελική κριτική επιτροπή, επαγγελματιών από τους χώρους του ραδιοφώνου, DJing, DJ Management & Club Management. Οι 5 αυτοί σεβάσμιοι αναγνωρισμένοι κριτές θα ακούσουν και θα κρίνουν LIVE με τη βαθμολογία τους τον τελικό νικητή του Be The One σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, Live DJsets από τους DJ coaches της δεκάδας με τα team τους και πολλά ακόμη!

Δώρα

Το Be The One, εκτός από το κίνητρο της αναγνωρισιμότητας προς τα νέα παιδιά, δίνει και εκπληκτικά δώρα στους 3 νικητές όπως, opening set στο Colour Day Festival, Bolivar Club, Paradiso Beach Club, υποτροφία σεμιναρίων παραγωγής μουσικής/DJing σε αναγνωρισμένες σχολές, DJing εξοπλισμό από τα καλύτερα καταστήματα του χώρου και πάρα πολλά ακόμη που μπορείτε να μάθετε αποκλειστικά μέσα από τη σελίδα του be the one στο facebook και φυσικά στην επίσημη διεύθυνση: www.betheone.gr

O διαγωνισμός γίνεται με την υποστήριξη των: DJbooth, 95,2 Athens DeeJay GodisaDJ.gr

Μέγας Χορηγός επικοινωνίας: Clubber.gr

Αν πιστεύεις πως έχεις ταλέντο, πάθος και θέληση να γίνεις ο Ν#1 DJ … τότε Be The One!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts