Τι να το κάνεις το καλοκαίρι αν δεν σου βγάζει music feeling? Τι να βρίσκεσαι διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αν δεν έχεις επιλέξει τα αγαπημένα σου κομμάτια;Κάπως έτσι λοιπόν το σκεφτήκαμε και σας δίνουμε το αγαπημένο μας top5 summer chart 2014!

#1 Mr Probz – Waves (Robin Schulz Remix)

Όσες φορές κι αν το ακούσουμε παραμένει δροσερό και με τον καλοκαιρινό ήχο της κιθάρας, τα μελωδικά φωνητικά και ένα υπέροχο video μας μεταφέρει εκεί δίπλα στο κύμα!

#2 Faul & Wad Ad vs. Pnau – Changes

Βγαλμένο από τη παιδική χορωδία των ονείρων μας, προκαλεί ρίγος παρέα με αναμνήσεις από κάποια πιθανά ξεχασμένα καλοκαίρια της αθωότητας! Βάλε μια αλλαγή στη ζωή σου,πάρε το πρώτο πλοίο και σάλπαρε γεμάτος changes αυτό το καλοκαίρι!

#3 Duke Dumont – I Got U

Αυτό το κομμάτι μας θυμίζει τους ταλαίπωρους τους βόρειους τουρίστες από τις χώρες του χιονιού, που πρέπει να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να μας έρθουν για να νιώσουν καλοκαίρι!είναι σαν να λένε … Greece, as long as i Got U!

#4 Calvin Harris – Summer

Λίγο από τη λάμψη του ήλιου, λίγο περισσότερο από τη γοητεία της γυναικάρας που πρωταγωνιστεί στο clip ο Calvin Harris δίνει το σύνθημα για γκάζια και κοπέλες this summer!Συμφωνείτε;

#5 Dimension-X And Michael Tsaousopoulos Feat. Katerina Lioliou — Everything About U

Πριν από πολλά καλοκαίρια το Original instrumental theme του κομματιού αυτού, το pearless είχε αφήσει το στίγμα του! Μετά από χρόνια ο δημιουργός του Dimension X κουρδίζει την αγαπημένη του κιθάρα και επανα συνθέτει το κομμάτι με υπέροχα μελωδικά φωνητικά και αυτό είναι … Everything about u!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts