Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και η Spinnin Records διάλεξε τέσσερα ταλέντα τα οποία είχαν μια εξαιρετική σεζόν και θα μας απασχολήσουν στο σύντομο μέλλον…!!!

 

Mike Williams:

Με μια πολύ δυνατή χρονιά με πολυ δυνατά releases και το support απο τεράστια ονόματα του χώρου όπως ο Tiesto, ο Mike Williams σίγουρα έχει μια θέση στα ταλέντα αυτα!

Dastic:

Άλλο ένα ταλέντο της Spinnin όπου κατάφερε να συγκεντώσει εκατομμύρια προβολές στα Social Media και να γίνει μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα Management του πλανήτη, το Music All Star Management!

Mesto:

Στην ηλικία των 17 ετών έχει ήδη καταφέρει να γίνει διάσημος με τα releases του όπως το collab του με τον νούμερο 1 dj του πλανήτη τον Martin Garrix!

Hasse de Moor:

Και φυσικά ο Hasse de Moor όπου στην ηλικία των 18 ετών κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή μέσα απο τον ξεχωριστό του ηχο!

Tune in for more…God Is A Dj.gr – World Of Marnick…!!! 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Nick Maragos

Ο Dj Marnick γεννήθηκε το 1998 και απο πολυ μικρή ηλικία μπήκε στον κόσμο του Djing και του Production. Στα 17 του έπαιξε στο μεγαλύτερα μουσικά Festival της Ελλάδας (Colour Day Festival) μπροστά σε 32.000 άτομα, αλλα και μετέπειτα στα (Massive Story) parties. Tο πρώτο του release έγινε στην (Ensis Records). Σήμερα τον βρίσκει κανείς στο Amsterdam όπου χτίζει την καριέρα του με σπουδές πάνω στον ήχο (Audio Engineering Bachelor) ετοιμάζοντας διάφορα. Είναι φανατικός γάβρος και του αρέσει το κάμπινγκ!

Related Posts