Στη δουλειά, ότι κι αν κάνεις πρέπει να έχει μια δόση πρωτοτυπίας για να ξευφεύγει από τα τετρημένα και να μπαίνει στη κατηγορία των … ψαγμένων! Έτσι και στο DJing κάποιοι ακούνε τόνους μουσικής, ψάχνοντας αυτό το … κάτι! Άλλοι δίνουν έμφαση στην εικόνα, στο παρουσιαστικό τους κι άλλοι στην τεχνική τους!

dio.jpg

Ένα Dj set εντελώς διαφορετικό, ως και Πανελλήνια πρωτότυπο έρχεται σήμερα κυριολεκτικά στον “αέρα” από τους djs DIODORO και PAKO της Ομάδας Unique θα απολαύσουν 22 μόλις τυχεροί το Σάββατο 9 Μαϊου 2015 στο Dinner in the Sky. Οι resident djs του MoMix Bar θα μιξάρουν House ήχους 50 μέτρα από τη γη με θέα την Ακρόπολη, πίνοντας με τους καλεσμένους τους molecular mixology cocktails από bartenders της ομάδας του MoMix. Μια μοναδική εμπειρία αδρεναλίνης, απόλαυσης, ψυχαγωγίας και γεύσης στην ηλιόλουστη Αθήνα.

momix.jpg

Σύντομα υλικό και εντυπώσεις μας τόσο από τις γεύσεις των decks όσο και των… chef!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts