Μόλις την επόμενη ημέρα από την πολυσυζητημένη – ως εκ των κορυφαίων – εμφανίσεων του πρώτου Σαββατοκύριακου της Tomorrowland ο δημοφιλής DJ με τις Ελληνικές ρίζες, Steve Angello, πάτησε μετά από αρκετά χρόνια χώμα … Ελληνικό, φτάνοντας στο νησί των ανέμων για την εμφάνιση του στο Cavo Paradiso!

H επιτυχία και η ανταπόδωση στην έλευση του 1/3 των SHM στη Μύκονο, έφερε παροξισμό και ένα δυνατό κλίμα στην ανταπόδωση του κοινού σε κάθε αλλαγή, σε κάθε drop σε κάθε στιγμή στο μικρόφωνο! Ο Steve έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα, ανάμεσα τους αρκετούς επώνυμους δικούς μας djs όπως ο George Siras (που τον άνοιξε – με ένα σετ ιδανικό), ο Agent Greg, O J.Gerontakis κ.α.

Έχει επίσης την χαρά να έχει ένα πραγματικό “αδερφό” να φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια και έλεγχο στην εμφάνιση του κι αυτός δεν είναι άλλος από τον artists manager του Cavo, τον Coolis Kalopetris που και χάρη και στις δικές του προσπάθειες είδαμε και πάλι – από κοντά – στον Steve στις επάλξεις!

Επίσης, σημαντικότατο και αμεσότατο το μπράβο στην φετινή απόφαση – επιλογή του Cavo Paradiso για την απευθείας (after event) δημιουργία μίνι after movies για κάθε σημαντικό event, υπό την παραγωγή και σκηνοθεσία του Johnny Panopoulos που έχει πάει με την δουλειά του, το επίπεδο πολύ ψηλά στην ενημέρωση, αλλά κυρίως στο original feeling που βγάζει μέσω φακού,  πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιες ώρες μετά το event, παράδοση στον “αέρα”.

Δείτε το after movie!

Σχόλια

σχόλια