Το άρθρο αυτό είναι αφιερώμενο σε όλες τις γυναίκες της μουσικής σκηνής…!!! Μέσα σε ένα “ανδροκρατούμενο” επάγγελμα τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες έχουν εντυπωσιάσει και έχουν ξεχωρίσει…!!!

Παρακάτω θα δείτε 6 Artists που μας έβαλαν τα γυαλιά…!!!

Nina Kraviz:

Nina-Kraviz-Press-Photo

Μια από τις καλύτερες Djs που υπάρχουν…Μοναδικά Set και δυνατές παραγωγές που μένουν αξέχαστες σε μια καριέρα πολλών ετών…!!!

Nervo:

nervo-copy-2

Οι δύο αδερφές από την Αυστραλία μας έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους αυτά τα χρόνια…Απίστευτα Releases στα μεγαλύτερα Labels του πλανήτη αλλά και συμμετοχές στα μεγαλύτερα Festivals…!!!

Dj Juicy M:

juicy m4

Τα μοναδικά tricks της στα Dj Set της αλλά και η εξωτική ομορφιά της σε συνδυασμό με τα μοναδικά releases της, την έκαναν μία από τις πιο γνωστές Dj του πλανήτη…!!!

Tigerlilly:

tigerlily-smile-catsuit

Μία ακόμα κυρία της EDM με fans σε όλο τον πλανήτη και απίστευτη πορεία με πολύ δυνατά Social Media…!!!

Deborah De Luca

deborah-de-luca

Με πολλά gigs και μοναδικό style η Deborah De Luca έχει γίνει πολύ αγαπητή σε πολλές χώρες του πλανήτη, όπως και στη χώρα μας…!!!

Sophie Francis:

Sophie-Francis

Η 18χρονη Dj/Producer από την ολλανδία έχει κεντρίσει τα βλέμματα με το ταλέντο της αλλά και το επικοινωνιακό της χάρισμα…Με πολλά gigs αλλά και το πρόσφατο release της στην Spinnin Records η Sophie είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της EDM…!!!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Dj Marnick γεννήθηκε το 1998 και απο πολυ μικρή ηλικία μπήκε στον κόσμο του Djing και του Production. Στα 17 του έπαιξε στο μεγαλύτερα μουσικά Festival της Ελλάδας (Colour Day Festival) μπροστά σε 32.000 άτομα, αλλα και μετέπειτα στα (Massive Story) parties. Tο πρώτο του release έγινε στην (Ensis Records). Σήμερα τον βρίσκει κανείς στο Amsterdam όπου χτίζει την καριέρα του με σπουδές πάνω στον ήχο (Audio Engineering Bachelor) ετοιμάζοντας διάφορα. Είναι φανατικός γάβρος και του αρέσει το κάμπινγκ!

Related Posts