Σε αντιπαραβολή με τον σημερινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής μας και ως άλλος διαφορετικός σίγουρα «Σωτηρακόπουλος» σκέφτηκα ποδοσφαιρικά και μετά το προσάρμοσα στα «δικά» μας κοινά! Αλήθεια θα μπορούσε να υπάρχει Εθνική ομάδα DJs και αν ναι από ποιους θα αποτελείτο;

Η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας DJ περισσεύει από ταλέντο και προδιαγραφές! Το έχει και ασχολείται πολύ! Και υπάρχουν παντού σε όλη την επικράτεια σπουδαίοι «παίκτες» σε όλες τις κατηγορίες! Σαν coach όμως στον ρόλο του άρθρου που καλούμε να διαδραματίσω, συγχωρέστε με θα πάρω παίκτες από τη Ά Εθνική όπως κάνει αντίστοιχα και ο … Σάντος! Πάμε λοιπόν να «ακτινογραφήσουμε» τον σκελετό της ομάδας!

Τερματοφύλακας #1

_dimensionx.jpg

Ο ιθύνουν νους της ομάδας! Κάποιος που να τα «πιάνει» εύκολα έτσι; Θα διάλεγα τον Νίκο Βουτούρα ή αλλιώς τον Dimension X, διότι η πορεία του στον χώρο έχει αποδείξει ότι και σε μόνιμη φόρμα είναι και «γατόνι» σε ότι project παραγωγής του ανατίθεται και εξαιρετικός στα dj performances με τα σετ του!

Μπακ #2 & #3

dino-jeff.jpg

Άμυνα = επίθεση δεν λένε στα αποδυτήρια; Θα διάλεγα τους Dino MFU & CJ Jeff διότι με εμπειρία, συνεχόμενη άσκηση και αμέτρητες συμμετοχές σε dj events τα τελευταία χρόνια είναι ιδανικοί για να παίξουν σε όλες τις συνθήκες ενός club, χρησιμοποιώντας τόσο άμυνα όσο και επίθεση μέσω του ήχου τους!

Κεντρικός Αμυντικός #4

agentgreg.jpg

Ο κεντρικός πυλώνας της ομάδας, ένα εργαλείο … Agent Greg λοιπόν γιατί και μυαλό έχει και στρατηγική και μπορεί βάση της εμπειρίας του να κατευθύνει δίπλα του συνεργάτες DJs με μαεστρία στα κοινά τους sets! … Και δυνατός σωματικά πλέον έτσι; !!!

Μέσοι #5 – #6 – #8

saccvschris.jpg

Η μέση του άξονα της ομάδας, πρέπει να αποτελείτε από κόφτες, μπαλαδόρους και ταλαντούχους παίκτες! Δύναμη, επιμονή και εξυπνάδα δηλαδή … Γι αυτό τον ρόλο θα διάλεγα τον Saccao ταλαντούχο και επιτυχημένο κυρίως στο εξωτερικό κι ας παίζει στη … Παναχαϊκή (!), τον VSag και τον Chris IDH για την εφευρετικότητα της ιδέας και τη προσαρμογή της στο … γήπεδο, δηλαδή το studio!

Μαέστρος (το #10 το καλό)

gsiras-.jpg

Σαν ένας αντίστοιχος «τυπάρας» Γ.Καραγκούνης ο ρόλος του μαέστρου δικαιωματικά και λόγω πολλών διαφορετικών κριτηρίων νομίζω ότι ανήκει στον G.Siras! Ανίκητος εδώ και χρόνια στο παιχνίδι της τεχνικής, με εκπληκτικές πάσες για γκολ στους συνεργάτες DJs στα κοινά τους σετ, έχει αποδείξει για τουλάχιστον 20 χρόνια ότι έχει τιμήσει το περιβραχιόνιο του «αρχηγού» με το παραπάνω!

Επίθεση #7 – #9 – #11

jg-campas-kar.jpg

Εδώ μιλάμε για παίκτες που βρίσκονται μόνιμα μέσα στη φάση της επίθεσης, ή για να το πω στα του χώρου μας στο … κοπάνημα! Οπότε, Johnny Gerontakis για την ποιότητα, επιμονή, προσαρμογή και απόδοση του στον χώρο τα τελευταία χρόνια μαζί με τα εμπειρότερα «κανόνια» με διεθνείς συμμετοχές, Christian Campas & Axel Karakasis!

Τέλος μια Εθνική ομάδα πρέπει να έχει και ισάξιο πάγκο… που μόνο παγκίτες να μην είναι και να σκίζουν με τις συμμετοχές τους, οπότε ως coach διαλέγω τους εμπειροπόλεμους Α.Papadeas, GPal & Valeron και τα ταλέντα Dim Chord, Nikko Sunset, Argendo & Sean Angel!

Πολύ θα θελα μια μέρα εκεί σε ένα DJ dream at night να «κουμαντάρω» την ομάδα σε ένα μουντιάλ από DJs, το φαντάζεστε; Νομίζω ότι θα σκίζαμε για πλάκα, όπως επίσης νομίζω ότι χρειάζομαι διακοπές και μάλιστα επειγόντως!

Τάδε έφη ο DJ coach “Kirk Carpenter” aka Kyriakos Maragos!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts