Κάποτε στις καλές μέρες τα clubs ήταν μεγάλα … πολύ μεγάλα και επιβλητικά… Ξεκινούσαν από 1500 άτομα και ανέβαιναν σε χωρητικότητα! Στη πορεία και λόγω ελεύσεως της κρίσης τα μαγαζιά έτρωγαν ένα edit (το γράφω στη γλώσσα μας) και με ωραίο σκηνοθετικό τρόπο «κοβόντουσαν» στη μέση ή και αρκετά περισσότερο για να μη δείχνουν «άδεια» λόγω του όγκου τους και της δικαιολογημένης απώλειας του κόσμου!

Μετά ήρθε το «κόψιμο» των ημερών! Θυμάμαι ως resident DJ σε περασμένη δεκαετία όταν το residency υπερίσχυε του guest DJing δεν υπήρχαν λιγότερο από 4 – 5 ημέρες δουλειάς! Σήμερα, residency ουσιαστικά δεν υπάρχει και όπου αυτό μπορεί να υπάρχει είναι 2 ημέρες maximum! Τα σημεία των καιρών απαιτούν residencies από δεδομένα events σε περισσότερα από ένα μαγαζιά με τους ίδιους DJs πρωταγωνιστές στη κονσόλα!

dybbuk console.jpg

Και τέλος, ήρθε η εποχή των μικρών μαγαζιών! Αυτών που βολεύουν όχι τόσο σε έσοδα, από επαγγελματικής προσέγγισης, όσο σε ελαχιστοποίηση πιθανού ρίσκου αποτυχίας! Πολλοί για να μη πω οι περισσότεροι ξεκινούν με αυτό το δόγμα και πάνε για τα καλύτερα!

Στο πλαίσιο της εποχής με τα «μικρότερα» σε διάσταση μαγαζιά, επιτέλους το παραδοσιακό κέντρο της Αθήνας, το Κολονάκι έχει να υπερηφανεύεται για το γεγονός, ότι επιστρέφει στη συνείδηση του κόσμου, ως το meeting point του nightlife, μετά από απουσία κάποιων ετών που η τάσεις ήταν πιο πολύ προς Γκάζι μεριά!

DYBBUK MAIN.jpg

Στο Κολονάκι, 3 meeting points κερδίζουν προτιμήσεις και εύσημα! Το all time classic “Rock N Roll” για όλη τη μέρακαι στα πιο περί του ήχου μας, το ανακαινισμένο και εντυπωσιακό νέο «Dybbuk» που κέρδισε πολλά θετικά σχόλια για το design, την ατμόσφαιρα και το DJing rotation του (CJ JEFF, AGENT GREG, DINO MFU) κ.α. μόλις μερικές μέρες μετά το φετινό του ξεκίνημα!

flash.jpg

Σε αυτά που έχουμε να αναμένουμε με φιλοδοξίες και προοπτικές είναι το εγχείρημα κοινής συνεργασίας και στέγης, δύο διαφορετικών γενεών στο DJing και την επιχειρηματικότητα νυχτερινών μαγαζιών! Ο Vassilis Tsilichristos συναντά τον Johnny Gerontakis σε μια εντυπωσιακή συνύπαρξη κοινής ιστορίας και λάμψης… Το FLASH” είναι το μαγαζί της συνεργασίας τους που έρχεται τις επόμενες ημέρες και υπόσχεται φανταχτερές σε ήχο και φώτα νύχτες!

Και μαζί με όλα το Κολονάκι ξαναγίνεται downtown στη συνείδηση, στην έξοδο και στη ταυτότητα του Αθηναϊκού nightlife!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts