Τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας προγραμματίζει η NASA σχετικά με σημαντικές ανακοινώσεις για τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, Ευρώπη.

«Οι αστρονόμοι θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα από μια μοναδική εκστρατεία παρατήρησης της Ευρώπης, η οποία οδήγησε σε αποτελέσματα που προκαλούν έκπληξη και μπορεί να αφορούν την ύπαρξη ενός ωκεανού κάτω από την επιφάνεια της Ευρώπης», σύμφωνα με τη NASA.

Σημειώνεται ότι η «Ευρώπη» θεωρείται ένα από τα πιο πιθανά μέρη στο ηλιακό μας σύστημα, στο οποίο θα μπορούσε να βρεθεί εξωγήινη ζωή, οπότε όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες των social media συζητούν για την τηλεδιάσκεψη διερωτώμενοι αν βρέθηκαν ίχνη εξωγήινης ζωής.

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Fotis Asikou

Γεννημένος το 82 (την χρονιά που βγήκαν οι καλύτεροι προγραμματιστές) αλλά αρνούμενος να μεγαλώσει, φροντίζει για όλα όσα βρίσκονται πίσω από το Website και τις εφαρμογές του! Δεν είναι αρθογράφος, αλλά μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να καταχωρήσει όλα τα άρθρα στο όνομα του! Του αρέσει να μας σπάει τα νεύρα, σιχαίνεται να απαντάει σε απορίες και είναι υδροχόος!