Είσαι dj ή producer? Δήλωσε συμμετοχή στο DREAMLAND 2015!

dreamland-2015.jpg

Βασιζόμενοι στην επιλογή μας για προώθηση και στήριξη των Ελλήνων dj και παραγωγών και έχοντας στο ενεργητικό μας ένα 100% Ελληνικό Line Up το 2014 ξεκινάμε την αναζήτηση και συμπλήρωση του Line Up μας για το 2015!

Η επιλογή των καλλιτεχνών για το Main Stage θα γίνει βάση του BIO τους αλλά και της γενικής πορείας τους στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές). Θα επιλέξουμε καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής, για να υπάρχει ποικιλία. Για το Dreamland 2015 τα κριτήρια είναι αυστηρότερα και σίγουρα θα κριθεί αναγκαία και απαραίτητη η συμμετοχή των dj σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτά αφορούν τη μουσική τους, τους fans τους ακόμα και την αμοιβή τους.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα υπάρξει ένα καθημερινό stage το οποίο θα φιλοξενήσει ΝΕΟΥΣ καλλιτέχνες (προβλέπετε η επιλογή 30 συμμετοχών) που έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα ώστε να διαπρέψουν στον συγκεκριμένο χώρο δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους αλλά και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στέλνοντας mail στο mailto:dreamland_lineup@yahoo.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και αποστέλλοντας μας βιογραφικό και δείγμα της δουλειάς τους!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts