Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το djmag διοργανώνει την ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων clubs του πλανήτη! Μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού κοινού δίνει ολοένα και περισσότερο τη ψήφο του και ανεβάζει τον πήχη της Ελληνικής συμμετοχής!

Μπες στο https://top100clubsvote.djmag.com/ κάνε σύνδεση με το facebook account σου και δώσε με τη δύναμη της ψήφου σου την παρουσία του Ελληνικού clubbing στον Παγκόσμιο χάρτη διασκέδασης!

Tέλος σαν *extra tip μας δίνεται η ευκαιρία να ψηφίσουμε ένα φεστιβάλ! Κι εκεί προτείνουμε να ψηφίσετε *Ελληνικά!

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30/03/2017 από το djmag.

vote

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts