Διαγωνισμός! Κέρδισε το monitor ηχείο Pioneer VM-50 Black!

H Pioneer Dj Intersys, o αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pioneer Dj στην Ελλάδα, διοργάνώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν (1) τυχερό νικήτη το πολύ δημοφιλές, αυτοενισχυόμενο monitor ηχείο VM-50. Πρόκειται για ένα stylish ηχείο από την νέα σειρά, συνολικής αξίας €190.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό αλλά και να μάθεις περισσότερα για το δώρο, ακολούθησε τον σύνδεσμο: https://www.instagram.com/pioneer_dj_intersys/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts